Pressmeddelande

Esska och Movement Sales Partner inleder samarbete

PRESSMEDDELANDE

2018-08-01

Aktiebolaget Robert Schmitz och Movement Sales Partner inleder fr.o.m. den 1/8 2018 ett samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att utföra fältsäljbearbetning för varumärket ”ESSKA” på dagligvarumarknaden i Sverige.

ESSKA
Har en lång och stolt tradition när det gäller tillverkning av babyartiklar. Företaget grundades i Eskilstuna år 1904 och började på 50-talet egen produktion för att sedan 1966 flytta till Lidköping där vi idag har tillverkning av våra nappar.

Produktutveckling är något vi prioriterar tillsammans med ett gediget säkerhetstänkande som löper genom hela vår verksamhet. I dag är ESSKA en av de större aktörerna inom området babyprodukter såsom nappar, flaskor, dinappar, haklappar och muggar.

– Det skall bli riktigt spännande att åter få arbeta med Movement i ett nytt segment då jag vet med tidigare erfarenhet att det ger resultat att säkra varumärket och platsen i butiken, säger Fredrik Fischerström, VD på Aktiebolaget Robert Schmitz AB.

– Vi tackar Esska för visat förtroende och välkomnar dem varmt som Dvh-uppdragsgivare i Movement Sales Partner. Esska är en av de ledande leverantörerna av babyartiklar i Sverige. Företaget har flera mervärden som ger dem utmärkta möjligheter för fortsatt tillväxt, en av dessa unika fördelar är att tillverkningen sker i en högteknologisk produktionsenhet i Sverige. Vi gläds nu med att få bli Esska’s drivande och proaktiva säljpartner, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.

För mer information, kontakta:
Fredrik Fischerström, VD
tel: 0703-68 24 87
fredrik@esskaofsweden.com

Per Ericsson, Movement Sales Partner
tel: 0709-96 95 50
per.ericsson@movementsalespartner.se

Per Ericsson

VD, Movement Sales Partner
040-671 28 83
0709-96 95 50
per.ericsson@movementgroup.se

Movement Sales Partner AB är ett av de ledande säljbolagen på den Svenska foodservice och dagligvarumarknaden. Verksamheten startade redan på 1960-talet och idag ingår bolaget i USP Sweden AB. Bolaget, som befinner sig i ett starkt expansivt skede, opererar med tio säljkårer – tio säljkårer bearbetar dagligvarumarknaden inom olika kategorier, Servicehandeln samt Telemarketing – samt en säljkår som är verksam inom Foodservice marknaden. Bland våra uppdragsgivare finns allt från lokala företag till globala leverantörsföretag. I dagsläget är vi 134 personer som skapar tillväxt varje dag. Läs mer på www.movementsalespartner.se