Pressmeddelande

Vi välkomnar Jesses Deli som ny uppdragsgivare!

PRESSMEDDELANDE

2018-03-02

Jesses Deli och Movement Sales Partner inleder samarbete
Jesses Deli och Movement Sales Partner inleder fr.o.m. den 19/3 2018 ett samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att utföra fältsäljbearbetning på dagligvarumarknaden i Sverige. Övriga funktioner som distribution, KAM-ansvar etc. utförs genom Jesses egen organisation.

Information om Jesses
Jesses Deli är ett familjeföretag som har sin produktion i hjärtat av Roslagen och som drivs av övertygelsen att en riktigt god sås tillreds hantverksmässigt med råvaror av högsta kvalitet och
med omtanke om såväl människor som miljö – för smaken och naturen. Våra ekologiska såser är GMO-fria och innehåller varken färgämnen, smakförstärkare, konserveringsmedel eller transfetter. Istället får de sin färg, konsistens och smak av svenska KRAV-ägg från frigående höns, kallpressad rapsolja och kryddor – inga konstigheter!

– Vi är glada över att inleda samarbete med Movement Sales Partner. Med deras erfarenhet, engagemang och professionella säljorganisation har vi hittat rätt partner och tillsammans kan vi nu nå vår fulla potential på den svenska dagligvarumarknaden, säger Marcus Carlsson, Säljchef på Jesses Deli AB.

– Vi tackar Jesses Deli för visat förtroende och välkomnar dem varmt som Dvh-uppdragsgivare i Movement Sales Partner. Jesses Deli har en stor erfarenhet och kompetens att producera färdiggjorda såser med hög kvalitet. Vårt uppdrag blir att synliggöra och aktivera sortimentet i butik så att alltfler konsumenter upptäcker sortimentets många och tydliga mervärden. Vi ser nu framemot att få påbörja vårt samarbete och agera som Jesses proaktiva och drivande säljpartner, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.

För mer information, kontakta:
Kristian Seljemo, Jesses Deli, tel: 0707-68 30 33
kristian.seljemo@jessesdeli.com

Marcus Carlsson, Jesses Deli, tel: 0725-13 59 50
marcus.carlsson@jessesdeli.com

Per Ericsson, Movement Sales Partner, tel: 0709-96 95 50
per.ericsson@movementsalespartner.se

Movement Sales Partner AB är ett av de ledande säljbolagen på den Svenska foodservice och dagligvarumarknaden. Verksamheten startade redan på 1960-talet och idag ingår bolaget i USP Sweden AB. Bolaget, som befinner sig i ett starkt expansivt skede, opererar med tio säljkårer – tio säljkårer bearbetar dagligvarumarknaden inom olika kategorier, Servicehandeln samt Telemarketing – samt en säljkår som är verksam inom Foodservice marknaden. Bland våra uppdragsgivare finns allt från lokala företag till globala leverantörsföretag. I dagsläget är vi 134 personer som skapar tillväxt varje dag. Läs mer på www.movementsalespartner.se