Pressmeddelande

Nytt uppdrag – Vi Välkomnar Guldfiskens Kök!

Guldfisken och Movement Sales Partner inleder samarbete

Guldfiskens Kök AB och Movement Sales Partner inleder fr.o.m. den 7/8 2017 ett samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att utföra fältsäljbearbetning på dagligvarumarknaden i Sverige. Övriga funktioner som distri-bution, KAM-ansvar etc. utförs genom Guldfiskens egen organisation.

Guldfisken Kök erbjuder god och vällagad mat från Norrland. Målet är att göra Sveriges bästa färdiglagade måltider till en unik smakupplevelse! En viktig del i detta är att produktionen är ett mathantverk från grunden och man använder endast de bästa råvarorna från företrädesvis svenska leverantörer. Med vårt samlade kunnande om matkultur och råvaror utvecklar vi alla våra produkter själva. Viktigast för oss är att smak och kvalitet står i centrum samt att måltiderna alltid skall uppfylla eller överträffa kundens förväntningar.

– Vi ser en stor potential att ytterligare stärka vår position, erbjudande och utveckling inom kategorin kyld färdigmat. Genom samarbetet med Movement Sales Partner når vi en bredare och mer affärsmässig fältsäljbearbetning på dagligvarubutiker i hela Sverige säger Magnus Nilsson, VD på Guldfiskens Kök AB.

– Vi hälsar Guldfisken varmt Välkomna till Movement Sales Partner och som DVH uppdrags-givare. Guldfisken är ett av Sveriges ledande leverantörsföretag inom kyld färdigmat. Bolaget har under många år arbetat upp sin starka ställning genom att alltid leverera ett högkvalitativt sortiment. Idag omfattar sortimentet dels ett konsumentpackat kylt färdigmatsortiment samt dels ett storpack sortiment som säljs i butikernas delikatess diskar. Vårt uppdrag blir att förstärka Guldfiskens synlighet i butik samt att vara en aktiv och drivande samarbetspartner på deras fortsatta och spännande utvecklingsresa, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.

För mer information, kontakta:

Magnus Nilsson, Guldfisken Kök, 070-508 30 66, magnus.nilsson@hugosons.se

Per Ericsson, Movement Sales Partner, tel.: 0709-96 95 50, per.ericsson@movementsalespartner.se

Per Ericsson

VD, Movement Sales Partner
040-671 28 83
0709-96 95 50
per.ericsson@movementsalespartner.se

Movement Sales Partner AB är ett av de ledande säljbolagen på den Svenska foodservice och dagligvarumarknaden. Verksamheten startade redan på 1960-talet och idag ingår bolaget i USP Sweden AB. Bolaget, som befinner sig i ett starkt expansivt skede, opererar med tio säljkårer – tio säljkårer bearbetar dagligvarumarknaden inom olika kategorier, Servicehandeln samt Telemarketing – samt en säljkår som är verksam inom Foodservice marknaden. Bland våra uppdragsgivare finns allt från lokala företag till globala leverantörsföretag. I dagsläget är vi 134 personer som skapar tillväxt varje dag. Läs mer på www.movementsalespartner.se