Pressmeddelande

Tore Smith Food väljer Movement Sales Partner

Tore Smith Food och Movement Sales Partner inleder samarbete

Tore Smith Food AB och Movement Sales Partner inleder fr.o.m. den 1/8 2017 ett samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att utföra fältsäljbearbetning på dagligvarumarknaden i Sverige. Övriga funktioner som distri-bution, KAM-ansvar etc. utförs genom Tore Smith Foods egen organisation. 

Tore Smith Food som grundades 1915 har varit verksamt inom livsmedelsindustrin i över 100 år. Verksamheten innefattar import av välkända varumärken och kvalitetsprodukter från hela världen. DOLE, MACKAYS, CORNY MÛSLIBARS och MÖVENPICK är några av de många välbekanta produkterna som företaget marknadsför och distribuerar.

– En stor del av vår portfölj är inne i en stark tillväxtfas och vi är därför enormt glada att kunna gå in i ett samarbete med, som vi ser det, ett av de just nu mest expansiva och spännande säljbolagen inom dagligvaruhandeln. Movement Sales Partner erbjuder en gedigen och kraftfull organisation som möjliggör en fortsatt stark tillväxt för våra produkter, säger Ulf Ekdahl, VD på Tore Smith Food AB.

– Vi hälsar Tore Smith Food varmt Välkommen till Movement Sales Partner och som DVH uppdragsgivare. Tore Smith Food är ett mångårigt och genuint importföretag av koloniala livsmedelsprodukter som idag omfattar bl.a. välkända varumärken som, DOLE och CORNY. Vårt uppdrag blir att förstärka sortimentens synlighet i butik samt att vara en aktiv och drivande säljpartner på deras fortsatta och spännande utvecklingsresa, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.

För mer information, kontakta:
Ulf Ekdahl, Tore Smith Food AB, 070-226 75 75,  ulf.ekdahl@toresmithfood.se
Per Ericsson, Movement Sales Partner, tel.: 0709-96 95 50, per.ericsson@movementsalespartner.se

Per Ericsson

VD, Movement Sales Partner
040-671 28 83
0709-96 95 50
per.ericsson@movementsalespartner.se

Movement Sales Partner AB är ett av de ledande säljbolagen på den Svenska foodservice och dagligvarumarknaden. Verksamheten startade redan på 1960-talet och idag ingår bolaget i USP Sweden AB. Bolaget, som befinner sig i ett starkt expansivt skede, opererar med tio säljkårer – tio säljkårer bearbetar dagligvarumarknaden inom olika kategorier, Servicehandeln samt Telemarketing – samt en säljkår som är verksam inom Foodservice marknaden. Bland våra uppdragsgivare finns allt från lokala företag till globala leverantörsföretag. I dagsläget är vi 134 personer som skapar tillväxt varje dag. Läs mer på www.movementsalespartner.se