Pressmeddelande

Vi Välkomnar Larsa Foods som ny uppdragsgivare!

Larsa Foods och Movement Sales Partner inleder samarbete

Larsa Foods AB och Movement Sales Partner AB inleder fr.o.m. den 23/10 2017 ett samar-bete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att utföra fältsäljbearbetning på ICA-butikerna i Sverige. Övriga funktioner som distribution, KAM-ansvar etc. utförs genom Larsa Foods egen organisation.
Larsa Foods är en modern livsmedelsleverantör som sedan 1996 drivit nischen Östra Medelhavet och Mellanöstern framåt i dagligvaruhandeln. Sortimentet har sedan starten utökats från 10% naturell yoghurt i hink och Ayran till ett brett vitost och yoghurtsortiment. I år lanserade man även 3 färska hummus sorter, en unik dipbricka samt vitostmärket Oriental White, vilket specialiserar sig på de mest populära vitostarna runt Mellanöstern. Larsas fokus på matkulturen från Östra Medelhavet och Mellanöstern ligger i tiden och en stark framväxt av Larsas produkter förklaras bland annat av den rådande globalisering och urbanisering som är starkt växande på den svenska DVH.

– Larsa har sedan inträdet på alla kedjor i Sverige växt organiskt och fokus för oss nu blir att täcka hela landet samt att utveckla vår nisch inom det vi kan bäst, nämligen färskvaror! Vi ser ett utrymme på marknaden vad gäller både vitost, yoghurt samt övriga meze-produkter och har därför flera nyheter, inom kategorin färskvaror, på gång som vi tror starkt på. För att frigöra tid på just produktutveckling samt öka både kännedom och försäljning blir ett samarbete med säljbolaget Movement Sales Partner ett självklart steg i Larsas utveckling. Med min och Larsas långa erfarenhet av färskvaror tillsammans med Movements kompetenta och proffsiga säljkår kommer vi bearbeta en marknad som ligger precis rätt i tiden för våra produkter, säger Husam Meizar, VD på Larsa Foods AB.

– Vi hälsar Larsa Foods varmt Välkomna till Movement Sales Partner och som DVH uppdrags-givare. Larsa Foods har genom många år visat upp en stor kompetens med att tillföra marknaden intressanta och efterfrågade produkter med inspiration från Östra Medelhavet & Mellanösterns matkultur. Vi ser nu framemot att bli en viktig och proaktiv samarbetspartner på deras fortsatta och mycket spännande utvecklingsresa, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.

För mer information, kontakta:

Husam Meizar, Larsa Foods AB, 070-728 41 75, husam@larsafoods.se
Per Ericsson, Movement Sales Partner, tel.: 0709-96 95 50, per.ericsson@movementsalespartner.se

Per Ericsson

VD, Movement Sales Partner
040-671 28 83
0709-96 95 50
per.ericsson@movementgroup.se

Movement Sales Partner AB är ett av de ledande säljbolagen på den Svenska foodservice och dagligvarumarknaden. Verksamheten startade redan på 1960-talet och idag ingår bolaget i USP Sweden AB. Bolaget, som befinner sig i ett starkt expansivt skede, opererar med tio säljkårer – tio säljkårer bearbetar dagligvarumarknaden inom olika kategorier, Servicehandeln samt Telemarketing – samt en säljkår som är verksam inom Foodservice marknaden. Bland våra uppdragsgivare finns allt från lokala företag till globala leverantörsföretag. I dagsläget är vi 134 personer som skapar tillväxt varje dag. Läs mer på www.movementsalespartner.se