Pressmeddelande

Vitakraft och Movement inleder samarbete

PRESSMEDDELANDE

Vitakraft Sverige AB och Movement Sales Partner AB har fr.o.m. den 1/8 2017 inlett ett samarbete på den Svenska dagligvarumarknaden. Uppdraget för Movement Sales Partner omfattar att utföra fältsäljbearbetning på dagligvarumarknaden i Sverige. Övriga funktioner som distribution, KAM-ansvar etc. utförd genom Vitakrafts egen organisation.

Information om Vitakraft: Vitakraft – passion för husdjur

Vitakraft – från liten jordbruksåterförsäljare till internationell koncern. Vad som började som ett litet företag beläget i den idylliska byn Heiligenrode nära Bremen i Tyskland för ca.180 år sedan, har sedan dess utvecklats till ett av de mest framgångsrika företagen i historien av den internationella djurindustrin. Från allra första början, har vår företagsfilosofi och vårt agerande styrts av en viktig princip: ”För kärleken till husdjuren”. Runt om i världen, finns över 2000 anställda som tillverkar och säljer cirka 1,2 miljoner högkvalitativa Vitakraft produkter varje dag.

Vitakrafts utbud på över 2500 produkter omfattar huvudfoder, fräscha belöningssnacks, och vård och hygienartiklar för sällskapsdjur som har prövats och testats miljontals gånger över hela världen. Alla kompletteras med ett omfattande urval av djurtillbehör

– Vitakraft är inne i en väldigt stark tillväxtfas och vi är därför enormt glada att kunna gå in i ett samarbete med, som vi ser det, ett av de just nu mest etablerade säljbolagen i Sverige. Movement Sales Partner erbjuder en gedigen och kraftfull organisation som möjliggör vår fortsatta expansion på svensk dagligvarumarknad, säger Pehr Nagelius, Försäljningschef på Vitakraft Sverige AB.

– Vi hälsar Vitakraft varmt Välkomna till Movement Sales Partner och som Dvh uppdragsgivare. Vitakraft är en starkt internationell leverantör av djurtillbehör och djurmat. Sedan flera år är varumärket Vitakraft välkänt och framgångsrikt i Sverige och deras breda, heltäckande och högkvalitativa sortiment ger företaget väldigt fina förutsättningar för en fortsatt stark tillväxt. Vårt uppdrag blir att förstärka Vitakrafts synlighet i butik samt att vara en aktiv och drivande samarbetspartner på deras fortsatta och spännande utvecklingsresa, säger Per Ericsson, VD på Movement Sales Partner AB.

För mer information, kontakta:

Pehr Nagelius, Vitakraft Sverige AB, 073-068 35 95, pehr.nagelius@vitakraft.se

Per Ericsson, Movement Sales Partner, tel.: 0709-96 95 50, per.ericsson@movementsalespartner.se

 

 

Per Ericsson

VD, Movement Sales Partner
040-671 28 83
0709-96 95 50
per.ericsson@movementgroup.se

Movement Sales Partner AB är ett av de ledande säljbolagen på den Svenska foodservice och dagligvarumarknaden. Verksamheten startade redan på 1960-talet och idag ingår bolaget i USP Sweden AB. Bolaget, som befinner sig i ett starkt expansivt skede, opererar med tio säljkårer – tio säljkårer bearbetar dagligvarumarknaden inom olika kategorier, Servicehandeln samt Telemarketing – samt en säljkår som är verksam inom Foodservice marknaden. Bland våra uppdragsgivare finns allt från lokala företag till globala leverantörsföretag. I dagsläget är vi 134 personer som skapar tillväxt varje dag. Läs mer på www.movementsalespartner.se